Afdelingsnieuws.

02-08-2023: Melding bestuur Afdeling 10.
Het NPO en het IWB hebben vanmiddag het advies/mogelijkheid gegeven om de vlucht van aankomende zaterdag te verplaatsen naar vrijdag. Dit vanwege de zeer slechte weersvoorspellingen van dit weekend. We vinden het voor de jongen een zeer belangrijke vlucht, gezien het verdere programma. Dit omdat we vanaf volgende week op donderdag inkorven en de afstanden toenemen. We gaan daarom de vlucht Tongeren verplaatsen naar morgen (donderdag) inkorven en vrijdag lossen. Ophaalschema A. We hopen op jullie begrip.

 

 

Uiteraard verwijzen we voor afdelingsnieuws naar de pagina van de afdeling.

Van afdelingsvergaderingen zullen we indien relevant terugkoppeling geven op deze pagina.

Nieuws omtrent inkorftijden en klok uitslaan voor de vereniging zullen we op een goedvindbare plek op deze site weergeven

Nieuws omtrent NIC/nationale concoursen op de NIC Oude Pekela pagina

Voor (verenigings) uitslagen ga ik zoveel mogelijk verwijzen naar Compuclub .

Verenigingsnieuws zal direct onder de Nieuwspagina worden vermeld.

 

 

voorjaarvergadering afd. 10 24-03-20123

Om 20.15 uur begon de vergadering, in een redelijk gevulde zaal. Niet helemaal vol dus.

In een vlot tempo werd de agenda afgewerkt. De jaarverslagen en de financieel jaarverslagen werden behandeld. De kascommissie deed verslag en aan het bestuur werd onder dankzegging decharge verleend.

Herkiesbare bestuursleden werden opnieuw gekozen

Na de pauze moest er over 2 zaken gestemd worden.

Ten eerste de rayon indeling: daar werd met een nipte meerderheid gestemd voor N3/Z3 .Dat wil zeggen dat er in 6 lange smalle rayons wordt gevlogen, waardoor de weersinvloeden (lees zijwind) worden beperkt met meer kans is op eerlijk spel.

Ten tweede de vlucht Helmstedt: die stemming leverde op dat de voorgenomen besluiten over deze vlucht worden doorgezet en dat er in ieder geval tot en met 2024 een vlucht naar Helmstedt op het afdelingsprogramma zal staan.